Събития


Cacharel и Bridal Fashion с бляскаво TRUNK SHOW


Началото на нова мода в събитията поставиха двете модни фирми. На 18.01.2014 г. в магазините на Cacharel и Bridal Fashion, клиенти и гости се забавляваха на TRUNK SHOW. Такъв тип събитие се организира за първи път в България.


Целта е да се осъществи личен контакт между собственик и клиент, да се представят новите колекции и да се пазарува изгодно със специално обявения дискаунт по време на шоуто. Идеята е TRUNK SHOW да се провежда при всяка нова колекция. Тема на новото шоу бяха последните модни тенденции при абитуриентите и младоженците. В ролята на манекени дефилираха младежи, на които тази година им предстои абитуриентски бал. В ролята на младоженци влязоха Благовест Анев и Алекс Христоскулов, булки – Елеонора Манчева и Поли Петракиева. Кулминацията на вечерта бяха бъдещите младоженци Владо Димов и дългогодишната му приятелка Веси. Много красота, блясък и любов витаеха във въздуха.


Всеки гост получи подарък – карта с отстъпка за двата магазина. Очаквайте следващото TRUNK SHOW на Cacharel и Bridal Fashion!Мисис България 2013 & CACHAREL


Тазгодишната церемония на Мисис България се проведе в RAINBOW PLAZA, където бе представена и мъжката колекция на CACHAREL за сезон зима 2013-2014. Марката подкрепя Моември в България, а закачалките с форма на мустаците се оказаха интересен и мъжествен атрибут на класните облекла!Парти “Приятели за Приятели”


Изключително топлата атмосфера на лятното фешън парти "Приятели за Приятели" по инициатива на Bridal Fashion и CACHAREL се проведе в залата на SEC на "Парадайз център". Участваха Йоан Карамфилов, Пламен Ташков, Христо Топалов, Енчо Косев, Йордан Куванджиев, Йордан Манлиев, Владо Димов, Кристиян Новаков, Николай Ташков, Димитър Ташков, Яни Янев, Костадин Петков.Balkanica Wedding Expo в хотел “Шератон”


Френският моден лейбъл CACHAREL, участва в на най-голямото сватбено изложение в България - Balkanica Wedding Expo, хотел "Шератон". Младият актьор Йоан Карамфилов влезе в ролята на модел, представяйки смокинги и официални костюми CACHAREL.


Изтънчена мъжка елегантност с цветен акцент в съчетанието на ризата с вратовръзката и кърпата за малкия джоб. Къс панталон с маншет ни връща в модната стилистика на 60-те.